OSKRBIMO:

PREŽVEKOVALCI

KOPITARJI

PRAŠIČI

PERUTNINA

MALE ŽIVALI

IMOBILIZACIJA ŽIVALI

NUDIMO KVALITETNE VETERINARSKE STORITVE ZA VELIKE IN MALE ŽIVALI:

Zavedamo se, kako pomembno je celostno zdravljenje živali. Zdravljenja se trudimo na živalih izvajati za njih na čim manj stresen način, zato pri nas prevladuje delo na terenu. Imamo sodobno opremo in vso potrebno znanje za izvajanje storitev:

S kastracijo preprečujemo rojstvo neželenih mladičev in preprečujemo širjenje nalezljivih boleznih predvsem pri mačkah in psih. Nudimo tudi kastracijo vseh velikih živali.

Izvedemo natančen pregled živali, na podlagi katerega se odločamo za potek zdravljenja in nadaljnjih preiskav. Zavedamo se pomembnosti dobre diagnostike, zato uporabljamo več različnih diagnostičnih metod.

Opravljamo vsa nujna in preventivna cepljenja velikih in malih živali. Imamo veliko izkušenj s cepljenjem živine na terenu, v hlevih in pašnikih. Cepljenja preprečujejo razvoj različnih bolezni, zato so nujna za zdravje živali.

V naši ambulanti izvajamo tudi ultrazvočno diagnostiko. Izvajamo ultrazvočne preglede trebušne votline, površinskih tkiv, prsnega koša, pregleda oči, pregled mačk na policistično bolezen ledvic, aspiraricjsko biopsijo organov in tkiv.

Imamo vso potrebno znanje, izkušnje in opremo. Kvalitetno pripravimo osemenjevalne doze za osemenjevanje, zagotovimo osemenjevanje v najbolj optimalnem času pojatve in poskrbimo, da so te živali pred samo izvedbo popolnoma zdrave.

Imamo opremljeno operacijsko dvorano, prav tako pa izvajamo kirurške posege na terenu. Najpogostejši kirurški posegi so posegi mehkih tkiv, sanacija ran, kastracije, operacije koli, ter ortopedske operacije.

Zdravje in dobro počutje živali vedno dajemo na prvo mesto. Pred vsakim začetkom zdravljenja pa postavimo natančno diagnozo in, vas obvestimo o poteku, nevarnostih ter pričakovanju med in po zdravljenju vaše živali.

Registracija in čipiranje velikih in malih živali, uredimo dokumentacijo za spremembo lastništva ali registracijo že označenih živali. Izdajamo različna veterinarska poročila in vam priskrbimo potni list za vaše ljubljenčke.